Ofertes en serveis

Finestres.com ofereix una gamma de serveis de seguretat gestionada que fins ara només eren a l’abast de grans companyies, degut al seu elevat cost. D’aquesta manera gaudirà d’Internet i complirà els requisits legals vigents, amb unes garanties i preus adients a la dimensió i necessitats de l'Oficina de Farmàcia.

Encara ara, moltes Farmàcies no compleixen al 100% amb la llei de protecció de dades, generalment per desconeixement, perquè és difícil realitzar els canvis tècnics i tecnològics pertinents en matèria de seguretat de la informació o perquè es requereix de personal qualificat per realitzar aquest canvis i diners per invertir en processos, que habitualment son costosos.

La LOPD és molt estricta en aquest sentit i especifica que s’han de posar en marxa les mesures de caire tècnic i organitzatiu per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal que recull la seva Oficina de Farmàcia. Pensi que no és suficient amb un servei a distància, telefònic o que simplement l’omplin de papers i contractes. VIGILI per què últimament hi ha moltes empreses de serveis LOPD que s'aprofiten del desconeixement del farmacèutic/a.

És per això que Finestres.com ha dissenyat una gamma de serveis exclusius per a l'Oficina de Farmàcia, inclouent que un Auditor de Seguretat Informàtica realitzi les tasques de Seguretat necessàries en el seu Sistema Informàtic.

“No és conformi amb contractar empreses que li faran complir només amb un 20% de les mesures que marca la llei”. Recordi que la LOPD és una llei i el desconeixement no eximeix del seu íntegre compliment."

Hem de pensar que actualment qualsevol persona amb les eines adequades, que es poden trobar a nombroses pàgines d’Internet dedicades a la pirateria, es pot convertir en el més perillós dels hackers. Per això, si no es disposa de les mesures de seguretat idònies, el seu sistema es pot convertir en el pont que utilitzin altres persones per cometre delictes, des dels seus sistemes i sense el seu coneixement o pot ser víctima de la pèrdua de la seves dades i informació, amb les implicacions legals sancionadores que això comporta.

Servei Implantació Inicial LOPD 100% Preu

Implantació inicial LOPD 100% + Auditoria de Seguretat Informàtica


Consultar


Opcions de Contractes de Manteniment (Costos de Desplaçaments Inclòsos) Preu

Tots els contractes de Manteniment inclouen Gratuïtament l'Auditoria Bi-Anual i les hores NO caduquenPack de 12 hores de manteniment Presencial / Remot + Test Perimetral Trimestral + Consultes On-Line


Pack de 18 hores de manteniment Presencial / Remot + Test Perimetral Bimensual + Consultes On-Line


Pack de 24 Hores de manteniment Presencial / Remot + Test Perimetral Mensual + Consultes On-LineConsultar


Consultar


Consultar


Serveis inclosos als Manteniments Preu


Instal.lació de les mesures de caire tècnic i organitzatiu de la LOPD


Test Perimetral Avançat


Formació del Personal i tècniques Anti Ingenieria Social


Injecció de Dosi de Paranoia a tot el personal de l'Oficina de Farmàcia


Inscripció dels Fitxers amb dades de caràcter personal a l'“Agencia Protección de Datos”


Redacció del Document de Seguretat i del Document de Polítiques de Seguretat


Redacció de les Clàusules de Protecció de Dades


Redacció dels Contractes de Confidencialitat amb els treballadors i amb Finestres.com


Definició i Establiment del Pla de Contingència i les Polítiques de Backup


Auditoria Bi-Anual


Inclòs/a


Termes i Condicions:

Impostos indirectes no inclosos. Excepte en els imports marcats en $, que no s’ha d’aplicar cap impost. Finestres.com es reserva el dret de modificar els seus preus i condicions, conforme a les condicions del mercat, sense previ avís. Degut a la dinàmica del sector, el contingut d’aquesta web es pot modificar, sense previ avís. Finestres.com no es fa responsable de cap dany produït dels possibles errors o omissions de la informació mostrada en aquesta web. Per a qualsevol consulta premi aquí.